Първият ден от екскурзията ни продължава с последната дестинация преди хотела, а именно Чудните мостове 🌁. Всичко беше добре до момента, в който не тръгнахме през отбивката за мостовете. Пътя до тях едва ли ще е изненада за някой като кажа, че е в окаяно състояние 😕🌑. Но когато имаш желание се преодоляват и такива препятствия 💪🏻. След близо час по този път стигнахме 😊. Едно любезно момче ни обясни откъде можем да минем и какво можем да видим 🙂.
Иво: Щяхме да се справим и без него…
Аз: 😐 Ревнивец…
Та първо се качихме върху големия мост от който се откриваше гледка към по – малкия и като казвам по – малък не си представяйте миша дупка 😀 никак не е малък.
Аз: Това не е ли 🤩
Иво: Не, не е портал към друг свят, а малкия мост… Ще ти огранича филмите.
Аз: 😒 Говори си, не ми пречиш.
За тези, които обичат екстремните преживявания могат да се спуснат с въже от върха на малкия мост, минавайки под големия и слизайки от друга му страна 🏂🏿. Качихме се и на малкия мост и тогава си дадохме ясна представа за размерите на големия 😵 слязохме и долу, но минахме само под големия мост… Голямооо. От снимките, които бях гледала имах една идея по-високи очаквания за това място, но не мога да отрека, че е едно много красиво местенце насред гората 🏞️. Обект 31 – заснет… време е да качваме в колата и да потегляме 😊…. Но с колата имаше проблем… Следва продължение…. 🚗❌

– Теди

Прочетете също за...

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.